Hoogtepunten september bij HBO Max, Njam!, Discovery, HGTV, TLC, History, Comedy Central en Crime Investigation.

Wil je op de hoogte blijven van de programma's die in september te zien zijn op HBO Max, Njam!, Discovery, HGTV, TLC, History, Comedy Central en Crime Investigation? We hebben alles samengebracht in een handig overzicht, zodat je geen enkel hoogtepunt hoeft te missen.

HBO Max

In september zet HBO Max de toon met een spannende reeks nieuwe programma’s, waaronder het langverwachte vervolg op The Batman-saga van Matt Reeves. The Penquin, de nieuwe achtdelige serie van Warner Bros. Television en DC Studios zal vanaf 20 september te streamen zijn op HBO Max. De nieuwe HBO Original-serie met Academy Award-genomineerde Colin Farrell in de hoofdrol, belooft een duister en meeslepend hoofdstuk toe te voegen aan het DC-universum. Farrell brengt de iconische schurk tot leven in wat een van de meest besproken releases van dit najaar zal worden.

Kan je niet wachten op nog meer “coming soon” HBO Max orginals? Klik hier voor de trailers.

Bekijk hier de trailer van The Penquin

Njam!

Vanaf 2 september start Snel, Makkelijk & Lekker terug met nog meer inspiratie voor op je weekmenu! Van maandag tot en met donderdag leggen onze Njam!-chefs afwisselend een smakelijke portie vis, vlees, veggie of wereldkeuken op je bord. En in het weekend krijg je het volledige weekmenu geserveerd. Handig toch! Chefs van dienst zijn: Jeroen De Pauw, Bert Meewis, Vanja van der Leeden, Jelle Beeckman, Peppe Giacomazza, Francesca Sterckx, Mounir Toub en Sam D’Huyvetter. Met de kookwekker op 20 minuten, een kort boodschappenlijstje en vooral heel veel goesting gaan ze elke keer opnieuw voor een sessie Snel, Makkelijk & Lekker koken!

Discovery

In september biedt Discovery Channel een boeiende mix van nieuwe en terugkerende programma’s die variëren van paranormale onderzoeken tot goudzoeken en autorestauraties. “Ghost Adventures: House Calls” volgt Zak Bagans en zijn team terwijl ze bewoners helpen die geloven dat hun huizen door geesten worden geteisterd, met angstaanjagende verhalen en bijzondere paranormale ontdekkingen. “Find It Fix It Flog It” keert terug, waarbij Henry Cole en Simon O’Brien op zoek gaan naar tweedehands items die ze opknappen en doorverkopen, met verrassende en creatieve resultaten. In “Gold Rush: Mine Rescue With Freddy & Juan” komen Freddy Dodge en Juan Ibarra te hulp bij goudzoekers die moeite hebben om winst te maken, met slimme oplossingen en verbeteringen. “Aussie Gold Hunters” volgt acht teams van gedreven Australische goudzoekers die alles op alles zetten om goud te vinden in de onherbergzame Outback. Tot slot zien we in “Rust Valley Restorers” hoe Mike Hall, ondanks de uitdagingen van het runnen van zijn bedrijf, blijft proberen zijn collectie van 400 klassieke auto’s te herstellen en te verkopen, terwijl zijn passie voor auto’s soms in de weg staat van winst maken.
Lees meer over de programma’s

HGTV

In september komt HGTV met een boeiend aanbod aan nieuwe en terugkerende programma’s die liefhebbers van interieur en renovatie zeker zullen aanspreken. “Homes Gone Wild” neemt kijkers mee naar de meest bizarre en creatieve huizen van Amerika, zoals een woning in een oude raketbunker of een sprookjeshuis in Hollywood. Voor huurders biedt “Reno My Rental” slimme oplossingen om met een beperkt budget hun woning op te knappen zonder de regels van de verhuurder te overtreden. “House Hunters: All Stars” voegt een speciale twist toe aan het bekende format door de hulp in te schakelen van HGTV-sterren die kopers begeleiden bij het vinden van hun droomhuis. “Build Me Up” biedt emotionele steun en renovatiehulp aan mensen die door een moeilijke periode gaan, terwijl “Happy to Be Home” zich richt op het behoud van de historische charme van oude huizen tijdens moderne renovaties. Tot slot laat “Artfully Designed” zien hoe kunst kan worden geïntegreerd in huisontwerpen, waardoor alledaagse ruimtes transformeren in ware kunstwerken.
Lees meer over de programma’s

TLC

In september komt TLC met een reeks intrigerende programma’s. “Forbidden Love” (vanaf 26 september) duikt in de complexe wereld van interreligieuze relaties en de uitdagingen die geliefden moeten overwinnen om bij elkaar te blijven, met aangrijpende verhalen van koppels die worden geconfronteerd met afwijzing door hun families en gemeenschappen. “The Bad Skin Clinic” (vanaf 30 september) brengt een nieuw seizoen waarin Dr. Emma Craythorne patiënten helpt met ernstige huidproblemen die hun leven negatief beïnvloeden, met speciale afleveringen die zich richten op de meest kwetsbare plekken van het lichaam. In “90 Day Fiancé: Before The 90 Days” (vanaf 20 september) volgen we opnieuw internationale koppels die ontdekken of hun liefde culturele barrières kan overstijgen. Daarnaast biedt “Selling The Hamptons” (vanaf 26 september) een kijkje achter de schermen van de wereld van luxe vastgoed, waar jonge makelaars strijden om de beste deals in een moordende concurrentiestrijd. Ook “22 Kids And Counting” (vanaf 4 september) keert terug, waarin de grootste familie van Groot-Brittannië wordt gevolgd terwijl ze zich voorbereiden op de geboorte van hun negende kleinkind. Ten slotte belooft het nieuwe seizoen van “Sister Wives” (vanaf 18 september) veel drama, nu het polygame huwelijk van Kody Brown verder uit elkaar valt en zijn partners hun eigen weg proberen te vinden.
Lees meer over de programma’s

History

In september brengt History een diverse selectie programma’s die diep in zowel de duistere als fascinerende kanten van geschiedenis en cultuur duiken. “Secrets of the Hells Angels” biedt een onthullende blik op de beruchte motorclub, met ongehoorde verhalen van voormalige leiders en exclusieve interviews die de gewelddadige en goed georganiseerde aard van deze criminele organisatie blootleggen. Het vijfde seizoen van “Curse of Skinwalker Ranch” neemt kijkers mee naar het mysterieuze terrein in Utah, waar onderzoekers, gewapend met geavanceerde technologie, proberen de geheimen van dit paranormale gebied te ontrafelen, inclusief mogelijk buitenaardse connecties. Tenslotte keren de “American Pickers” terug, waarbij ze door heel Amerika op zoek gaan naar verborgen schatten in stapels oude spullen. Dit team van antiekspeurders herstelt vergeten relikwieën en laat zo de rijke geschiedenis van het land zien door de verhalen van eigenzinnige verzamelaars. Deze programma’s bieden een mix van spanning, mysterie en historische inzichten die geschiedenis tot leven brengen op het scherm.
Lees meer over de programma’s

Crime Investigation

In september biedt Crime Investigation een spannende reeks programma’s die de duistere kanten van de menselijke natuur blootleggen. De maand begint met “Murder by Medic” (vanaf 2/9), een serie waarin medici worden ontmaskerd die hun positie misbruiken om misdaden te plegen, met verhalen uit de VS en het VK. Op 23 september start “Houses of Horror: Secrets of College Life”, dat de sinistere kant van studentenverenigingen blootlegt, inclusief schokkende verhalen over machtsmisbruik, drugsgebruik en seksueel geweld. Vervolgens is er “The First 48” (vanaf 24/9), een meeslepende serie die de cruciale eerste 48 uur na een moord onderzoekt, waarin de kans op het oplossen van de zaak drastisch afneemt naarmate de tijd verstrijkt.  Tot slot biedt “Interrogation Files” (vanaf 27/9) een intrigerend kijkje in de ondervragingstechnieken van onderzoekers, met onvoorstelbare misdaadverhalen, zoals een jonge vrouw die haar pleegmoeder vermoordde zonder zich dat te herinneren.

Lees meer over de programma’s

Comedy Central

Comedy Central biedt deze maand een mix van nostalgie, muziek, en gloednieuwe komedie die elke kijker aan het lachen zal maken. “Drunk History: Black Stories” keert terug vanaf 9 september, waar dronken comedians de vergeten zwarte helden uit de geschiedenis vieren, gepresenteerd door Rapman. Op 7 en 8 september volgt een speciale Sci-fi South Park Weekend Stunt, waarin de jongens van South Park te maken krijgen met buitenaardse wezens en bovennatuurlijke krachten, wat leidt tot een reeks onvoorspelbare en komische avonturen. Vanaf 9 september trakteert Comedy Central fans op een Classic Toon Takeover, waarbij geliefde animaties zoals SpongeBob SquarePants, Ren & Stimpy en South Park dagelijks te zien zijn tot 1 november. De Video Music Awards 2024 vinden plaats op 12 september en beloven een spectaculaire avond vol sterren en verrassingen vanuit de UBS Arena in New York. Tot slot introduceert Comedy Central op 30 september een gloednieuwe sketchshow, East Mode with Nigel Ng, waarin Nigel Ng en Evelyn Mok met ondeugende humor en een vleugje diaspora een vermakelijke kijk op het moderne leven geven.

Jouw merk in de kijker zetten op één van onze themazenders?

Inne De Swaef

Inne De Swaef

Product Lead +32 476 76 04 43 Inne.De.Swaef@adsanddata.be